Tiimi

Copyright: Joanna Czyrka
Copyright: Joanna Czyrka

Warhama-festivaalin tapahtumatiiminä toimivat Warhama ry:n perustajajäsenet.

Muutaman kerran järjestimme pienen porukan postapo-juhlia, ja lapasestahan sekin homma lähti. Yksi soitti toiselle, ja toinen kolmannelle, ja neljäskin riehaantui ajatuksesta. Päätimme uskaltaa lähteä järjestämään Suomen ensimmäistä postapokalyptistä larp-festivaalia omilla mausteilla höystettynä. 

Hulluutta! Se on juuri meitä.

Halla Kantola: Tylsä byrokraatti, joka tarvitsee larppia harmaaseen toimistoarkeensa. Warhama ry:n puheenjohtaja ja some-vastaava. Niin ikään myös Warhama-festivaalin pääjärjestäjä. Larp-historiaa on vuodesta 2004 asti.

Mikael Hiirikoski: Warhama ry:n rahastonhoitaja ja Warhama-festivaalissa alue- ja logistiikkavastaavana. Kokenut yhdistyskonkarimme on ollut perustamassa tapahtumia kuten Tracon, Tracon Hitpoint ja Tampere Kuplii sekä näihin kytkeytyviä yhdistyksiä. Mikael on larpannut vuodesta 2004 ja airsoftannut vuodesta 2010.

Olli Nupponen: Yhdistyksen varapuheenjohtaja ja Warhaman larp-vastaava. Mies, joka luo kosmisen kummallisen loren, jonka syvyyksiin voimme larpissa sukeltaa. Olli on 90-luvun larpjäärä, jolla on kokemusta tarinankerronnasta ja draaman kaaren taivuttamisesta.

Oskari Turkia: Hallituksen jäsen ja rakennusmestarimme. Oskari urakoi ja kunnostaa Vihdin pelialuetta luoden festivaalia varten toimivat puitteet. Oskarilla on Patreon-tili, jonne voi osoittaa tukensa hänen työtään kohtaan: https://www.patreon.com/woraati 

Lisäsi meillä on noin 10 hengen mahtava nakkikoneisto, jonka ahkerat vapaaehtoiset huolehtivat turvallisuudesta, siitä että tekijätiimillä riittää ruokaa ja juotavaa, että info kulkee, ja että juoksevat asiat tulevat juostuksi. Kiitos jokaiselle tekijälle!

2021 Warhama ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita