Ohjelma

ESIINTYJÄT

DJ RingMaster

Uppoudu tanssimusiikin maailmaan tällä hypnoottisella sekoituksella musiikkia ja videota! Tarjolla italoa, eurobeatia, hardcorea, remixejä, parhaita 90-luvun jumputuksia ja kaikkea siltä väliltä. Laula mukana, hypi ja huuda, DJ RingMaster vie teidät pois tältä planeetalta.

Kuja-Inka

Kaninkolofolkia ja toismaailmallisia pop-balladeja soittava Kuja-Inka on kansainvälisesti noteeratun laulaja-musiikintekijä-tuottaja Inka Niemen uusi, kolmihenkinen yhtye. Kuja-Inkan musiikki on tuhon ja synnyn tanssille kumartava fantasiamaailma, jossa pätevät odottamattomat, mutta pehmeät säännöt, jotka "jättävät jälkeensä skalpeerattuja sieluja".

XELI

XELI on elämänpolkuaan alati ihmettelevä artisti-lauluntekijä, tunnelmankertoja ja antikliimaksien mestari, jonka musiikissa kuuluu ja tuntuu herkkyys, haikeus ja kierrätetyt kyyneleet. Indiepoppari on julkaissut tähän mennessä neljä singleä, joista viimeisin, Kroatia, syksyllä 2021. Aiemmin soolona esiintynyt XELI on nyt lavalla bändinsä kanssa.

Katrin & Oula 

Katrin ja Oula ovat uusi esiintyjäduo, joka teki debyyttinsä syksyllä 2021. Molemmilla heillä on takataskussa kultamitali ja kokemusta tankotanssin SM-kisoista artistic- puolella. Katrinin intohimo ammattiompelijana on visuaalinen ilme, ja toiveemme on tuoda esityksillämme kunnon shown katsojille. Löydätte nämä taitavat esiintyjät Instagramista nimimerkkeillä

 @katrinorotmi ja @oulacreative

DJ UmpiSolmu

Tuutin täydeltä jytää luvassa! Maailmanloppu ei odota! Tämä eeppinen DJ-setti vie rajuimmatkin diskohirmut mennessään!

Blod och discodans!

DJ Yaku5a

Enemmän jytää, enemmän tamppausta! 

DJ Yaku5a tulee viihdyttämään festivaalivieraita, eivätkä juhlat näe loppua!

Kannattaa varata kottikärry ja kaveri työntämään, jotta selviydytte näiltä larpfestivaaleilta kotiin.

Vuorenvirta

Vuorenvirta improvisoi äänimaailmoja ja rytmejä sikin sokin ympäri maailman, maanväen lauluista aina bittihiisien sihinään. Joikut, kurkkulaulut, munniharput ja erinäiset perkussiiviset soittimet ovat osana, nykyteknolgian tuomaa lisää unohtamatta niin efekteineen kuin toistoineen. Jokainen keikka on erilainen, ammennettavaa riittää niin Suomalaisesta metsämaisemasta aina hämyisiin klubeihin maan alle.

Arttu Peltoniemi 

on kokenut performanssitaiteilija, ja koskettaa meitä upealla ohjelmanumerollaan! 

Routakorpi

Koska yksikään live-roolipeli ei ole mitään ilman ehtaa kunnon kiertävää trubaduuria! Festivaalikävijöidemme onneksi tämän musisoijan tulkinnat Fallout-pelisarjojen kappaleista lienevät kuitenkin miellyttävämpää kuunneltevaa kuin monien tunteman Troubadourixin korvia hivelevät soinnut.


2021 Warhama ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita