Mekaniikat

Ampuma-aseet: 

Ampuma-aseita simuloimaan pelissä käytetään vaahtoammusaseita, eli NERF-aseita tai muitavaahtoammusaseita (esim X-shot), jotka ovat ominaisuuksiltaan samanlaisia kuin yleisimmin saatavilla olevat NERF-aseet. Aseiden tulee olla ulkonäöltään pelin maailmaan sopivia, eli vaahtoammusasetta tulee muokata sopivamman näköiseksi esimerkiksi maalaamalla. Aseen koneistoon tai laukaisujärjestelmään tehtävät muutokset tulee hyväksyttää pelinjohdolla turvallisuuden takaamiseksi. 

Lähitaisteluaseet

Lähitaisteluaseiden tulee olla pehmustettuja, turvallisia ja pelin loreen ulkonäöllisesti sopivia. Yleisimmistä larpeissa käytettävistä aseista sallitaan ainakin lateksit, näyttäviksi modatut bofferit ja rungottomat pehmeät kumiaseet. Kiellettyjen aseiden listalla ovat teräsaseet, harjoitusaseet ja teatterirekvisiitat. Peliin tuotavat aseet tullaan tarkastamaan ennen pelin alkua ja pelinjohto voi hylätä aseen tai määrätä siihen tehtäväksi muutoksia, turvallisuuteen, ulkonäköön tai muuhun syyhyn vedoten.


Lähitaistelun mallinnuksesta:

KPJ (Käytä Perkele järkeä). Mikäli et ole erikseen sopinut kanssapelaajasi kesken eeppisen teatraalisesta nyrkkitappelusta ja painishow'sta, mallintakaa mähinä hidastetusti ja aina ennalta sovitusti, ettei tule vahinkoja.

Mikäli sinulla on kysyttävää pelin asesännöistä ota yhteyttä: huutoniemi.antti(at)gmail.com

2021 Warhama ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita