Käyttöehdot

Nämä tilaus- ja käyttöehdot koskevat Warhama ry:n verkkokauppaa osoitteessa www.warhamafestivaali.net. Tilatessaan tuotteita Warhama ry:n verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Warhama ry:n yhteystiedot ovat seuraavat:

Warhama ry (Y-tunnus: 3213899-5)

Övergårdintie 22

02570 SIUNTIO KK

Sähköposti: warhama.fi(at)gmail.com

Asiointi verkkokaupassa

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassa, mikäli olet yli 18-vuotias.

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilaaja on itse vastuussa oman tilinsä ja salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Verkkokaupan sisältö (mukaanlukien piirrokset, kuvat, äänet, filmit, grafiikka ja teksti) on Warhama ry:n omaisuutta ja sitä suojaa tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet. Käyttäjällä ei ole oikeutta ladata, muokata, siirtää, välittää, kopioida tai myydä verkkokaupan sisältöä tai osaa siitä ilman Warhama ry:n etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Käyttäjällä on oikeus tulostaa ja ladata nämä ehdot henkilökohtaiseen käyttöönsä.

Warhama ry:n verkkosivujen käyttöehdot koskevat myös verkkokauppaa.

Maksutavat

Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n maksuportaalia käyttäen tilauksen vahvistussivulla. Valittavissa olevat maksutavat ovat:

  • Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express)
  • Verkkopankit (Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki, S-Pankki)
  • Mobiilimaksutavat (MobilePay)

Warhama ry:n verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattu SSL-salauksin. Visa Electronilla maksettaessa Verified by Visa palvelu verkkomaksuilla tulee olla aktivoitu. Kaikki luottokorttimaksut varmennetaan ja mikäli varmennus ei onnistu, Warhama-verkkokauppa varaa oikeuden tilauksen hylkäämiseen.

Verkkopankkimaksua varten tarvitset pankkisi antamat käyttäjätunnukset.

Lue lisää Paytrailin maksuehdoista: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta mm mikäli tuotteen saatavuudessa on muutoksia tai mikäli tuotteen hinnoittelussa on selvä hintavirhe (esim jos tuotteen hinta puuttuu).
Toimitus- ja käsittelykulut ovat ilmaisia (toimitus sähköpostiin). Kulut näkyvät ostoskorissa.

Toimitusaika

Warhama ry käsittelee saapuneet tilaukset kahden (2) työpäivän aikana. Toimitus tapahtuu sähköpostiin.

Mikäli tuotteen toimitus viivästyy huomattavasti, Warhama ry:n verkkokaupasta vastaava henkilö ottaa yhteyttä Tilaajaan tilauksen yhteydessä annetun sähköpostiosoitteen kautta.

Mikäli tuote ei saavu kohtuullisessa aikataulussa eikä Warhama ry ole ottanut yhteyttä Tilaajaan, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun warhama.fi(at)gmail.com tai puh. 044 508 23 95.

Warhama ry pidättää oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tällaisessa tapauksessa maksu palautetaan tilaajalle 30 päivän kuluessa.

Asiakasrekisteri

Warhama ry:n asiakasrekisteriin tallennetaan henkilö, joka on ostanut tuotteita verkkosivuiltamme.


Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautuset

Mikäli tilausta ei ole vielä toimitettu, ja tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen, tilaajan tulee olla yhteydessä Warhama ry:n verkkokaupan vastaavaan sähköpostitse. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilausnumero. Warhama ry palauttaa perutun tilauksen maksun 14 päivän kuluessa.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tuote, mikäli tilaus on peruutettu näiden tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Warhama ry:n verkkokaupan vastaavalle warhama.fi(at)gmail.com 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Jos Warhama-festivaalia joudutaan covid-19 -pandemian vuoksi siirtämään, siihen asti maksettuja tapahtumamaksuja ei palauteta. Lipun ostanut osallistuja säilyttää osallistumisoikeuntensa peliin.

Ehtojen muuttaminen

Warhama ry varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Warhama ry ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan Käyttöehdot sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen, kun muutoksesta on ilmoitettu.

Ylivoimainen este

Warhama ry ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure) katsotaan mm. tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.

Vastuut

Warhama ry ei vastaa välillisistä vahingoista elleivät ne aiheudu tahallisesta rikkomuksesta tai törkeästä huolimattomuudesta.

Sovellettava laki ja mahdolliset riitatilanteet

Nämä ehdot on laadittu Suomen lakia noudattaen. Mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Suomessa, Helsingin käräjäoikeudessa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta).

2021 Warhama ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita