Info

Tapahtuma-aika 11.-14.8.2022

Tapahtumapaikka: Kytäjäntie 555, Vihtijärvi

Pelimaksu: 50€

Warhama ry:n jäsenille 30€ (jos jäsenyys kiinnostaa, voit liittyä TÄÄLTÄ)

Todellisuuspakolaiset ry:n jäsenille 40€

Pelimaksu hoidetaan verkkokaupan kautta, ja lipunmyynti on avoinna!


Paikalle saavutaan torstaina 11.8, jolloin pelaajat kasaavat leirinsä alueelle. Tule ajoissa, sillä homma pamahtaa käyntiin jo tuolloin!

Jos olet estynyt saapumaan torstaina, asia ei ole kynnyskysymys. Vältetään kuitenkin runsasta trafiikkia perjantaista alkaen, jolloin peli ja festivaali ovat  käynnissä.

Sunnuntaina 14.8 puretaan leirit ja siivotaan.

Warhama ry seuraa pandemiatilannetta silmä kovana ja tiedottaa lähempänä tapahtumaa, miten tapahtuman aikana huolehditaan turvallisuudesta. Mikäli peli joudutaan covid-19 -pandemian vuoksi siirtämään, pelimaksuja ei palauteta. Säilytät luonnollisesti pelipaikkasi, eikä uutta ilmoittautumista tarvita.


TAPAHTUMAPAIKASTA

Tapahtumapaikka on monille larppaajille ja airsoftaajille jo tutuksi käynyt Chairbornen pelialue Vihtijärvellä. Warhama ry:n jäsenet ovat yhdessä ystävyysyhdistyksensä Todellisuuspakolaiset ry:n ja vapaaehtoisten kanssa kunnostaneet pelialuetta, ja urakointi jatkuu keväällä.

On hyvä huomioida, että tapahtumapaikalla ei ole modernin maailman mukavuuksia. Sähköt saamme aggrekaatista, ja ne on tarkoitettu paikan valaistukseen sekä musiikille. Kännyköiden lataamiseen kannattaa hankkia varavirtapankki. Sisävessaa tai juoksevaa vettä ei paikalla ole. Puuceet ovat kuitenkin siistit.

Paikalla on mahdollisuus yöpyä telttamajoituksessa, ellet yövy esim. Vihdissä hotellissa. Alueella on lääniä, jonne pelaajat ja muut vierailijat voivat vapaasti asettua.

Okei. Mitä tarvitsen mukaan?

  •  Yöpymisvarusteet (teltta on suositeltava)
  •  Ruokaa ja juomaa koko tapahtuman ajaksi. Ota mielummin liikaa kuin liian vähän. Paikalla ei ole juoksevaa vettä. Jos tulet autolla, voit kyllä poistua alueelta käydäksesi ostoksilla.
  •  Tarvittavat ruoanvalmistusvälineet. Paikalla on nuotiopaikkoja, joissa grillata.
  •  Riittävästi vaihtovaatteita ja -kengät. Myös lämmintä vaatetta!
  •  Suosittelemme lämpimästi kosteuspyyhkeitä
  •  Hyttysmyrkkyä
  •  Varavirtapankki

PYSÄKÖINTI

Pelipaikasta noin 200m päässä on erillinen pysäköntialue, jonne opastamme saapujat. Karavaanilla saapuvia ohjeistetaan erikseen ja järjestämme kuljetuksen karavaanareiden pysäköintialueelta pelipaikalle.

Huomioitavaa on, että tapahtuma on yksityistilaisuus ja suunnattu larp- ja cosplay -harrastajille ja näistä kiinnostuneille. Warhama ry pidättää oikeuden tarvittaessa valikoida osallistujia ilmoittautumislomakkeita tarkistaessaan.

Tapahtuma ei ole kaupallinen, vaan larp-festivaalin tuotot käytetään kokonaisuudessaan tapahtumapaikan rekvisiittoihin, esiintyjien matkakorvauksiin ja yhdistyksen tulevien tapahtumien järjestämiseen.

2021 Warhama ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita