Hahmot ja proppaus

Hahmot

Jokainen pelaaja kirjoittaa itse itselleen hahmon, jonka pelinjohto hyväksyy. Kannustamme eeppisen draaman luomiseen muille pelaajille ja mielikuvituksekkaiden hahmojen luontiin!

Warhaman maailma uuskummuudessaan antaa vapauden leikitellä hahmonluonnissa ja pukeutumisessa. Jätetään selvät fantasiateemat toki vähemmälle, sillä pelin päägenre on postapo. Älä kuitenkaan epäröi kertoa ideoistasi rohkeasti! 

Pelaajat voivat halutessaan luoda peliin faktion, ryhmittymän, jolla on yhteinen tavoite ja ryhmän sisäinen dynamiikka. Faktioiden toivotaan luovan peliä ja draamaa muille pelaajille.

Faktiokoordinaattori ilmoittaa faktionsa kuvauksineen peliin, ja faktion pelaajat ilmoittautuvat jokainen hahmona erikseen peliin. Faktiokoordinaattorin vastuulla on katsoa, että faktion juonikuvio on pelin kaanoniin nähden mutkaton ja, että faktion sisäiset juonet toimivat. Koordinaattori viestii festivaalin pelinjohdon kanssa faktiota koskevissa asioissa. Tyhmiä kysymyksiä ja ideoita ei ole!

Proppaus

Sekä pelaajilta että muilta vierailta odotetaan pelin henkeen soveltuvaa pukeutumista. Tyyli on kuitenkin vapaa! 

Voit ronskisti yhdistellä postapokalyptistä vaatepartta steam- ja dieselpunkkiin ja kruunata asusi sulkahatulla. Myös kaikenlaiset yksittäiset scifi- ja avaruusasusteet sopivat hyvin joukkoon; ovathan todellisuudet revenneet, ja hahmosi on voinut löytöretkellään löytää jännästi vilkkuvan panssarin. Lähtökohtaisesti ehjää tekniikkaa ei ole yhtä hyvin saatavilla kuin ennen, ja vaatetus on sitä, mitä hahmo on saanut haalituksi, mutta mielikuvituksekas asu on aina "It's a yes".

Voit miettiä, mitä postapokalyptisessä maailmassa elävä hahmosi pukisi ylleen, kun hän on menossa vuoden odotetuimpaan kohokohtaan, jossa ei aina vältytä nujakoinnilta. Toisaalta hahmosi voi olla sivistyneempää sorttia, joka ei todellakaan osallistu mihinkään barbaarimaiseen käsikärhämään, vaan on saapunut nauttimaan koreasti kulttuurielämyksestä.

2021 Warhama ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita